CatalunyaPortada

Metges de Catalunya acusen Boi Ruiz de “joc brut” i d’amagar els efectes de la retallada sanitària

El sindicat majoritari Metges de Catalunya ha acusat aquest divendres el conseller de Salut de la Generalitat, Boi Ruiz, de practicar “joc brut” i d’amagar les conseqüències reals del pla de xoc sobre l’assistència mèdica.

En declaracions a Europa Press, el secretari general del sindicat, Antoni Gallego, ha considerat una “maniobra de distracció” les declaracions de Ruiz, que ha assenyalat que veu als metges més preocupats pels seus ingressos que per la sanitat. “És totalment fals que amb el retallada que ens caurà a sobre els metges estiguem més preocupats pels ingressos que per la sanitat, perquè si fos així ja hauríem penjat la bata blanca fa molts anys o ens n’hauríem anat a treballar fora de Catalunya”, ha asseverat Gallego.

“Intent a la desesperada”

A judici del líder sindical, es tracta d’un intent “a la desesperada” de confondre l’opinió pública, i li ha exigit que no defugi les seves obligacions i expliqui d’una vegada per sempre les dimensions del pla de xoc i els seus efectes.

Per a Gallego, les afirmacions del conseller responen a “una mostra més del desconcert que regna a la Conselleria de Salut i una sortida en fals davant la reacció de metges, pacients i fins i tot d’alguns dels seus gerents que s’estan oposant al pla de xoc”.

El Periódico

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Security Code:

Entrades relacionades

Back to top button