Portada

Buscaciència, l’agenda de la cultura científica

buscacienciaL’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC)ha publicat el nou portal Buscaciència, l’agenda de la cultura científica a Catalunya. Aquest recurs d’informació recull de forma exhaustiva les activitats de divulgació científica, tecnològica, ambiental i de salut del territori català, dirigides sobretot al gran públic, amb la finalitat d’apropar la recerca a la societat. La iniciativa parteix de l’experiència d’èxit del blog homònim creat el setembre de l’any 2009 per Octavi Planells.

El portal aglutina també coneixement científic, bàsicament en forma d’articles periodístics; cròniques; crítiques; vídeos; àudios; i entrevistes. A més, ofereix un cercador que permet buscar actes de divulgació per paraula clau, categoria, municipi i data.

Buscaciència permet realitzar un registre d’usuari i rebre alertes per correu electrònic de les activitats que es considerin interessants. Així mateix, les entitats que organitzen activitats de cultura científica poden difondre i promoure els seus actes, amb el suport dels gestors del portal.

Per a més informació, podeu accedir al portal Buscaciència.

Blog de l’Observatori de la Recerca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Security Code:

Entrades relacionades

Back to top button