Portada

Aquest dijous. Trobada d’estiu de Vilopriu.

Amiga, amic,

(Si encara no t’hi has inscrit), et fem arribar aquest correu per convidar-te a la trobada d’estiu de Vilopriu que farem el proper dijous dia 25 d’agost, a partir de les 6 de la tarda.

Com en altres ocasions, la trobada tindrà lloc a Can Mallol, Carretera s/n, Vilopriu (Girona).

Comptarem, entre altres, amb la presència de José Montilla, primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya, i de Lapo Pistelli, responsable de relacions internacionals del Partito Democratico (Itàlia).

L’horari que preveiem és: a partir de les 6, arribada; a les 7, inici de l’acte; a les 8,30, berenar-sopar (preu: 30 e).

Aquest any iniciarem unes converses de Vilopriu sobre “Partits i moviments del segle XXI” i “Comunicació política i deliberació democràtica en la era digital”.

Aquestes converses les realitzarem a les 10,30 del matí i a les 3 de la tarda del mateix dia, i tindran lloc al Museu de l’Anxova i la Sal, Avinguda Lluís Companys n. 1, de l’Escala (a 14 min. de Vilopriu).

Inscripcions: trobades@noucicle.org

Cordialment.

Trobades

(Nota: Preguem que, si és el cas, confirmis l’assistència, indicant els noms de les persones que s’inscriuen a la trobada, els noms de les persones que s’inscriuen a cadascuna de les dues converses i un telèfon actual de contacte).

 

Accessos

Can Mallol, a Vilopriu

Des de l’autopista, sortir per la sortida 5, direcció a l’Escala, seguir la senyalització, i arribant a Vilopriu, després de la primera corba, Can Mallol és la primera casa a la dreta. Des de Colomers, arribant a Vilopriu, Can Mallol està situada a l’esquerra, a 50 m. de la cabina telefònica del poble.

Museu de l’Anxova i la Sal, a l’Escala

Des de l’autopista, sortir per la sortida 5, fins a l’Escala. Arribant al poble, girar per la primera rotonda, i sortir per l’Avinguda Lluís Companys, fins al n. 1. El Museu està situat a la dreta, a uns 300 m. de la rotonda.

 

Aparcaments

Can Mallol, a Vilopriu

Arribant a Vilopriu, seguir la senyalització.

Museu de l’Anxova i la Sal, a l’Escala

Davant del Museu hi ha un aparcament. També es pot aparcar en els carrers de l’entorn.

 

Plànols

Es pot obtenir un plànol de carreteres fent clic aquí (escriure Vilopriu a Direcció/Ciutat; clic a Localitzar; clic a Imprimir; clic a Imprimir).

Es pot obtenir un itinerari fent clic aquí (escriure la població de partida a Itinerari/Sortida/Ciutat; escriure Vilopriu a Itinerari/Arribada/Ciutat; clic a Localitzar; clic sobre el Mapa, clic a Imprimir; clic a Imprimir).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Security Code:

Entrades relacionades

Back to top button