Notes de Brussel·les

Presentació

Raimon Obiols publica en aquest bloc els seus comentaris sobre l’actualitat.

Twitter

App per a l'iPhone


Raimon Obiols NdB

Etiquetes

Traductor

Darreres notícies

Blocs i enllaços

 • RSS
 • Atom
 • « | Inici | »

  Martin Luther King

  Per Raimon Obiols | 21 January, 2008


  Imprimir Imprimir

  Avui els Estats Units celebren el Día de Martin Luther King (com cada any, el tercer dilluns del mes de gener). És un record que pren enguany una significació especial, quan Barack Obama avança, amb possibilitats d’esdevenir el proper president del país.

  És significatiu, per exemple, que Obama hagi estat invitat a parlar a la Ebenezer Baptist Church, l’esgèsia en la que King inicià el seu moviment. El Washington Post escriu, en un editorial, que els plantejaments del líder assassinat son tan poderosos avui com en el seu temps, i que estan marcant el debat preelectoral dels demòcrates. Pasqual Maragall evoca també la memòria de King en un article a El Periódico.

  Ací podeu veure el video de la darrera intervenció pública de Martin Luther King, el discurs “I’ve been to the mountaintop” (he arribat al cim de la muntanya) que pronuncià al Temple de la Mamposteria de Memphis. El dia següent fóu assassinat d’un tret, quan estava en un balcó del Lorraine Motel de Memphis.

  Categories: General, Món, Semblances | Sense Comentaris »

  Comentaris

  Security Code: