Portada

Acte públic. Hora de sumar. Construïm l’esquerra i el socialisme democràtic a Catalunya. Dijous dia 5 de juliol de 2012

Benvolguda amiga, benvolgut amic,

Et fem arribar aquest correu per convidar-te a l’acte Construïm l’esquerra i el socialisme democràtic a Catalunya. Hora de sumar, que farem el dijous dia 5 de juliol de 2012, a les 7 de la tarda, a la Sala d’Actes de la seu de la Unió General de Treballadors, Rambla de Santa Mònica n. 10, de Barcelona.

Participants a la taula: Pia Bosch, Maria Badia, Montserrat Tura, Àngel Ros, Marina Geli, Daniel Font, Martí Carnicer

Participants a la fila 0: invitades diferents persones, entre altres: Raimon Obiols, Isidre Molas, Jordi Martí, Joaquim Nadal

Debat: obert a tothom

Es tracta d’un acte públic “autoconvocat”, és a dir, no convocat ni protagonitzat per cap persona ni per cap organització, sinó convocat en peu d’igualtat pel conjunt de persones participants a la taula, en concordança amb la tradició d’autoorganització i d’agregació progressiva que està en els orígens del PSC.

Els membres de la taula són referents diversos dels socialisme català i, més concretament, de l’ànima reformadora que hi batega i que propugna la reforma de la política democràtica, dels partits polítics, de les formes de participació de la ciutadania, de la relació entre Catalunya i Espanya, de la prometedora globalització dominada avui per la llei de la selva …

Es tracta d’un acte concebut des de la convicció que és hora de sumar i no de dividir. Hora de sumar voluntats reformadores, energies inconformistes, punts de vista innovadors, mesures regeneradores de la vida en comú. Hora de sumar per obrir un diàleg franc i generós amb tots els segments socials de Catalunya que no es pleguen a l’horitzó cec que ens tenen servit, sinó que senten la necessitat d’obrir un nou horitzó d’esperança i que saben o estan descobrint que això només pot fer-se mitjançant la força de l’acció col·lectiva, mitjançant la regeneració i el redescobriment de l’acció política democràtica.

Caldria, si és el cas, confirmar l’assistència, a l’adreça trobades@trobadesciutadanes.org

T’hi esperem.

Una abraçada.

Trobades

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Security Code:

Entrades relacionades

Back to top button