- Notes de Brussel·les - https://www.noucicle.org/obiols -

Per molts anys, PSC!

Posted By Raimon Obiols On 7 March 2008 @ 20:14 In General,Política catalana | 3 Comments

Així doncs, les trobades mítiques del PSC al Palau Sant Jordi no sols eren repetibles sinó que eren superables. Quin partit fantàstic, el PSC! Un acte com el d’ahir, amb el seu multitudinari entusiasme col·lectiu, sols s’explica per la combinació de molts factors: unes bases amb trempera, una excel·lent professionalitat organitzativa, una trajectòria política coherent i un capital de confiança popular guanyat amb molt anys de feina, a molts nivells. Un pam de nas de la Catalunya optimista als profetes del pessimisme. El diumenge, espero, una nova victòria de la Catalunya de tots contra la dreta espanyola.


3 Comments (Open | Close)

3 Comments To "Per molts anys, PSC!"

#1 Comment By Joanna Martín L. On 7 March 2008 @ 22:03

…i, ha hagut de tornat a passar, un altre final de campanya amb violència i aquest cop SI que ha estat ETA…
Mai entendre perquè els que afirmen que en aquest país no existeix la democràcia es creuen amb tot el dret i poder absolut de decidir “tu vius, i tu no…”; per molt injust que trobin que els callin il·legalitzant els seus partits, ningú va pel carrer decidint si tenen el dret democràtic i humà de viure o no… perquè s’entossudeixen a afirmar que la seva és la veritat absoluta?, perquè s’empenyen tant a projectar els seus dictadors defectes sobres els altres?… que volen aconseguir si tant sol ofereixen violència?.
És molt trist que al segle XXI hi hagi gent que defensi els seus drets com en l’època de les creuades, la complerta abolició del suposat enemic.
Perquè no hi ha més Gandhi’s aviats pel món!…

#2 Pingback By Bloc de Pia Bosch » Blog Archive » Brutal acabament de la campanya electoral On 8 March 2008 @ 11:57

[...] moltes coses per explicar-vos. A més del gran míting del Palau S. Jordi d’ahir, tenia moltes coses per compartir amb vosaltres: l’acte magnífic de celebració del 8 de [...]

#3 Pingback By Les raons del resultat | Notes de Brussel·les On 10 March 2008 @ 12:42

[...] Per molts anys, PSC! [...]


Article printed from Notes de Brussel·les: https://www.noucicle.org/obiols

URL to article: https://www.noucicle.org/obiols/?p=237