Notes de Brussel·les

Presentació

Raimon Obiols publica en aquest bloc els seus comentaris sobre l’actualitat.

Twitter

App per a l'iPhone


Raimon Obiols NdB

Etiquetes

Traductor

Darreres notícies

Blocs i enllaços

 • RSS
 • Atom
 • « | Inici | »

  Guatemala

  Per Raimon Obiols | 21 January, 2008


  Imprimir Imprimir

  Hi ha un moment interessant a Guatemala. Ha pres posessió el nou president, Alvaro Colom, que es defineix com “socialdemòcrata”, i comença a treballar la Comissió Internacional contra la Impunitat, que presideix l´espanyol Carlos Castresana i que pot ser un bon instrument per ajudar a bastir en el país les eines indispensables d´un Estat de dret. La tasca és enorme i tot el que es pugui fer per ajudar s’ha de fer: el país viu una situació terrible. Avui, a El País, hi ha un bon article de Miguel Angel Bastenier, que ha visitat el país (Guatemala, ¿Estado fallido? ), que s´ha de llegir.

  Algunes dades:60 morts violentes per 100.000 habitants i any (l’índex espanyol no arriba a tres); segons el procurador pels Drets humans, Sergio Morales, “de cada 250.000 delictes només 240 investigacions arriben als tribunals“.

  Categories: Amèrica Llatina, General, Món | Sense Comentaris »

  Comentaris

  Security Code: