Notes de Brussel·les

Presentació

Raimon Obiols publica en aquest bloc els seus comentaris sobre l’actualitat.

Twitter

App per a l'iPhone


Raimon Obiols NdB

Etiquetes

Traductor

Darreres notícies

Blocs i enllaços

 • RSS
 • Atom
 • « | Inici | »

  Tots contents

  Per Raimon Obiols | 12 December, 2007


  Imprimir Imprimir

  L´Estudi General de Mitjans, que es fa públic periòdicament, és l´estudi més important sobre difusió i audiència dels mitjans de comunicació a Espanya. És, em sembla, un estudi seriós; en tot cas no conec que hagi estat discutit mai, d´una manera rellevant, pels mitjans sotmesos a escrutini. Però no sé com s´ho fan els experts que l´elaboren perquè, llegint els diaris d´avui, sembla que deixen tothom content. L´EGM, que es va donar a conèixer ahir, és titulat per la premsa catalana d´avui de la següent manera:

  Categories: General | 2 Comentaris »

  2 comentaris per “Tots contents”

  1. Antoni Diu:
   December 12th, 2007 a les 16:08

   Senyor Obiols, ja que parleu dels mitjans, perquè no parleu sobre el que passa amb tv3.
   Em refereixo als atacs que està rebent des del PP del país valencià (o potser preferiu Comunidad Valenciana) i des del vostre partit.
   Sento vergonya d’haver cregut algun cop amb vosaltres.
   On son els vells lluitadors?
   o era una enganyifa tot plegat?

  2. Joanna Martín Diu:
   December 13th, 2007 a les 8:25

   Aquestes conclusions són com les de l’endemà de les eleccions, fins ara o fa no gaire, tots els partits han guanyat, sol es qüestió de veure la cara positiva de tot plegat.
   Pel que fa al Sr. Antoni, lamento que tingui aquesta percepció del nostre partit, sembla que no hagi sentit les declaracions del President Montilla; i també em sap greu que per les declaracions d’uns que no recorden ideals ens hagi d’atacar a tots. Per part meva, gracies als vells lluitadors em sento amb força per poder continuar amb la lluita per recuperar la política perduda i ultratjada per molts que ni s’han molestat a coneixer-la o s’han aprofitat d’ella per lucre propi.

  Comentaris

  Security Code: