Notes de Brussel·les

Presentació

Raimon Obiols publica en aquest bloc els seus comentaris sobre l’actualitat.

Twitter

App per a l'iPhone


Raimon Obiols NdB

Etiquetes

Traductor

Darreres notícies

Blocs i enllaços

 • RSS
 • Atom
 • « | Inici | »

  Deliberacions a Brussel·les

  Per Raimon Obiols | 15 October, 2007


  Imprimir Imprimir

  Tomorrow’s Europe, l’Europa de demà: com la veuen els ciutadans europeus? Per tal d’intentar esbossar una resposta a aquesta qüestió, 400 persones provinents dels 27 estats membres de la Unió van ser invitades a participar en un fòrum deliberatiu, que ha tingut lloc al Parlament europeu, aquest cap de setmana. La iniciativa és de Notre Europe, la fundació europea creada per Jacques Delors. Els organitzadors afirmen haver pres una mostra “científicament representativa“, de tal manera que els 400 invitats ( de fet assistiren 365) representarien els prop de 492 milions d’habitants de la UE. És dir molt, i cal ser crítics davant la pretensió de presentar els resultats d’aquest tipus d’iniciatives com “científics“. Però, en tot cas, els resultats d’aquesta primera gran enquesta deliberativa europea seran interessants.

  Categories: General | Sense Comentaris »

  Comentaris

  Security Code: