Notes de Brussel·les

Presentació

Raimon Obiols publica en aquest bloc els seus comentaris sobre l’actualitat.

Twitter

App per a l'iPhone


Raimon Obiols NdB

Etiquetes

Traductor

Darreres notícies

Blocs i enllaços

 • RSS
 • Atom
 • « | Inici | »

  Berkeley a You Tube

  Per Raimon Obiols | 4 October, 2007


  Imprimir Imprimir

  La universitat californiana de Berkeley va anunciar ahir que ha començat a penjar alguns dels seus cursos a YouTube. De moment, més de 300 hores de cursos i conferències (en particular 9 cursos complets de 40 sessions cada un), que es poden veure i escoltar gratuïtament. La universitat oferia ja la difusió d’algun curs d’ençà de 2001 i, des del 2006, bastants podcasts d’àudio al web iTunes d’Apple. Ara es tracta, però, d’una passa endavant considerable.

  Fundada fa més d’un segle, Berkeley fóu mundialment coneguda en els anys 60-70 del segle passat perquè les seves manifestacions estudiantils es posaren al capdavant de les mobilitzacions contra la guerra del Vietnam.

  Categories: General | Sense Comentaris »

  Comentaris

  Security Code: