Notes de Brussel·les

Presentació

Raimon Obiols publica en aquest bloc els seus comentaris sobre l’actualitat.

Twitter

App per a l'iPhone


Raimon Obiols NdB

Etiquetes

Traductor

Darreres notícies

Blocs i enllaços

 • RSS
 • Atom
 • « | Inici | »

  Les vint paraules de Greenspan

  Per Raimon Obiols | 18 September, 2007


  Imprimir Imprimir

  I am saddened that it is politically inconvenient to acknowledge what everyone knows: the Iraq war is largely about oil.” (És a dir: “M’entristeix que sigui políticament inoportú reconèixer allò que tothom sap: la guerra a l’Iraq és en gran part una qüestió de petroli“). Aquestes vint paraules del llibre de records d’Alan Greenspan (“The Age of Turbulence: Adventures in a New World“) han desencadenat, valgui la redundància, una turbulència molt considerable. Fins el punt que l’antic cap de la reserva federal dels EUA s’ha vist obligat a puntualitzar, d’una manera més prolixa i confusa, la concisa afirmació del seu llibre.

  Ostres, era pel petroli“, escriu Jaume Subirana en el seu bloc, tot afegint: “Un diumenge assolellat de bon matí, un es queda més tranquil quan li diuen la veritat. Ni que sigui quatre anys més tard, i després d’haver hagut d’escoltar una mà de corbates amb banderes al darrere parlant i parlant sobre pau, estabilitat i democràcia. Era pel petroli. Ahh… Gràcies per l’aclariment, senyor Greenspan”. Res a afegir.

  Categories: General, Món | Sense Comentaris »

  Comentaris

  Security Code: