Notes de Brussel·les

Presentació

Raimon Obiols publica en aquest bloc els seus comentaris sobre l’actualitat.

Twitter

App per a l'iPhone


Raimon Obiols NdB

Etiquetes

Traductor

Darreres notícies

Blocs i enllaços

 • RSS
 • Atom
 • « | Inici | »

  Pujol i Europa

  Per Raimon Obiols | 5 February, 2009


  Imprimir Imprimir

  Jordi Pujol acaba de publicar una nota sobre Catalunya i Europa que us recomano llegir. És un text impecable, des del meu punt de vista, i voldria fer-ho constar públicament. Prefereixo no afegir aquí­ cap més comentari, perquè en l’ambient enrarit actual no voldria donar peu a més polèmiques interessades. Em limito a dir simplement que estic d’acord amb els plantejaments i indicacions expressats per l’ex president en aquest escrit i que desitjaria que en els temps que vénen aquesta sigui l’orientació que ens aplegui a tots plegats.

  Categories: Parlament europeu, Política catalana, Politica europea | 1 Comentari »

  Un comentari per “Pujol i Europa”

  1. Maria Rovira Diu:
   February 5th, 2009 a les 13:36

   D’ascord, Obiols. És un text que està bé. Però en l’escrit de Pujol trobo a faltar un esment al fet que els les progressos que el reconeixement del català a Europa: ús de la nostra llengua al Consell i al Comité de les regions, dret ciutadà a adreçar-nos i a ser contestats en català per les institucions europees, web en català de la Comissió s’han donat durant els governs d’Entesa a la Generalitat, i no durant els vint-i-tres anys de la presidència Pujol. L’expresident ho hauria d’haver reconegut.

  Comentaris

  Security Code: