Notes de Brussel·les

Presentació

Raimon Obiols publica en aquest bloc els seus comentaris sobre l’actualitat.

Twitter

App per a l'iPhone


Raimon Obiols NdB

Etiquetes

Traductor

Darreres notícies

Blocs i enllaços

 • RSS
 • Atom
 • « | Inici | »

  El web de la Generalitat, seleccionat a Europa

  Per Raimon Obiols | 12 September, 2007


  Imprimir Imprimir

  La pàgina web del govern català ha estat seleccionada com una de les finalistes dels premis European eGovernment Awards 2007, organitzats per la Comissió Europea, que dóna la notícia en català en el seu web. Aquests premis reconeixen les millors iniciatives en l’àmbit del govern electrònic. La pàgina de la Generalitat de Catalunya, és una de les 52 finalistes dels “European eGovernment Awards“. En aquesta edició, el jurat ha seleccionat els finalistes d’un total de 311 projectes de 32 països. Els premis són organitzats per la direcció general de Societat de la Informació de la Comissió Europea amb l’objectiu de promoure la qualitat en els serveis que les administracions ofereixen a través d’Internet. Ací trobareu la llista de projectes seleccionats.

  Aquest any, per primer cop, a més dels guanyadors que seleccionarà el jurat, els finalistes opten al premi de “projecte més inspirador“, que es decidirà per votació popular. La resta de categories, decidides per un jurat d’experts, són “Participació i transparència“,(dins la qual ha estat triada la pàgina de la Generalitat); “Impacte social i cohesió” i “Administració efectiva i eficient“. Els projectes guanyadors es donaran a conèixer el proper 20 de setembre a Lisboa, en una conferència ministerial sobre administració electrònica.

  Categories: Política catalana, Politica europea | Sense Comentaris »

  Comentaris

  Security Code: