Notes de Brussel·les

Presentació

Raimon Obiols publica en aquest bloc els seus comentaris sobre l’actualitat.

Twitter

App per a l'iPhone


Raimon Obiols NdB

Etiquetes

Traductor

Darreres notícies

Blocs i enllaços

 • RSS
 • Atom
 • « | Inici | »

  Comunicació urbana

  Per Raimon Obiols | 25 April, 2007


  Imprimir Imprimir

  Guillem Carbonell publica un bloc en el que comenta, segons ens diu, “situacions que veig pel carrer, viatjant o als mitjans de comunicació“. Invita a “qüestionar-nos les coses i no donar res per definitiu perquè la vida és i ha de ser una constant sorpresa i descobriment“.

  Quan tenia tretze anys“, escriu Carbonell en el seu darrer post,vaig veure una pintada al carrer Muntaner cantonada Marià Cubí, a Barcelona, que deia: “Obiols botifler“. Com que ja m’atreia això de la comunicació urbana, a classe vaig demanar el significat de l’insult i més o menys vaig aprendre el significat de la paraula “botifler”. Ara, escriu, “algú hi ha fet una pintada nova: ‘ERC, botiflers !!!’ “.

  Allò que més preocupa Carbonell, però (i té tota la raó), no és la volubilitat de les indignacions patriòtiques, sinó l’estat en que es troba la cabina, que és absolutament deporable, com podeu constatar en la fotografía adjunta.

  Si algú s’anima a crear un moviment ciutadà, o fins i tot un front de lluita (naturalment pacífica i democràtica), contra les malvestats i desgràcies ambientals i paisatgístiques que produeix a Catalunya la prepotent i pretenciosa multinacional que hauria de tenir cura d’aquesta cabina, que m’avisi, i que compti amb mí pel que sigui.

  No es tracta solsament d’un problema de factures abusives: es tracta d’acabar amb l’agressió inqualificable contra el nostre territori i el nostre paisatge que signifiquen les línies telefòniques no soterrades i penjades de qualsevol manera: aquests cables infinits i obsolets, sostinguts per pals de fusta rosegats per l’intempèrie, que podeu veure al llarg de totes les carreteres del país (com una inacabable butifarra negra), o encreuant-se, tallant i embrutant el cel de totes les cruïlles i places de Catalunya. Un bon tema pels debats de les properes eleccions municipals.

  Categories: General, Política catalana | Sense Comentaris »

  Comentaris

  Security Code: