Notes de Brussel·les

Presentació

Raimon Obiols publica en aquest bloc els seus comentaris sobre l’actualitat.

Twitter

App per a l'iPhone


Raimon Obiols NdB

Etiquetes

Traductor

Darreres notícies

Blocs i enllaços

 • RSS
 • Atom
 • « | Inici | »

  Ciutadans que passen a l’acció

  Per Raimon Obiols | 3 September, 2007


  Imprimir Imprimir

  Amb el títol Ciutadans que passen a l’acció, el diari Avui publica aquest dilluns una crònica sobre les recents iniciatives de creació de fòrums i plataformes de debat, “més enllà dels partits“. M’ha semblat una ressenya un xic esbiaixada: ultra Alternativa de Govern que impulsa Montserrat Nebrera (que fa pocs dies invitava Jordi Pujol a afiliar-se al PP), la Convenció pel Futur, i la plataforma de professionals Per un Aeroport Intercontinental, la resta és una llarga llista de plataformes “sobiranistes” (Desfederem-nos, Esquerra Independentista, Cercle d’Estudis Sobiranistes, Plataforma pel Dret a Decidir, Plataforma per la Sobirania, Reagrupament.cat, Sobirania i Progrés). Aquest allau ciutadà produiria impressió si no fos per un parell de detalls que acompanyen la crònica i que n’assenyalen el biaix: una foto històrica amb el peu “Manifestació el 2006 pel dret de decidir. En primer terme, López Tena al costat de López Bofill” (com veieu, no és fàcil identificar-los); i la llista de paraules clau que acompanya l’article, que és la següent: Erc, Plataforma, López, Www, Cat, Bofill, Forçar, Militants, Decidir, Dret. Un bell exemple d’objectivitat periodística.

  Categories: General, Política catalana | Sense Comentaris »

  Comentaris

  Security Code: