Notes de Brussel·les

Presentació

Raimon Obiols publica en aquest bloc els seus comentaris sobre l’actualitat.

Twitter

App per a l'iPhone


Raimon Obiols NdB

Etiquetes

Traductor

Darreres notícies

Blocs i enllaços

 • RSS
 • Atom
 • « | Inici | »

  “Hometown Baghdad”

  Per Raimon Obiols | 9 November, 2008


  Imprimir Imprimir

  Llegeixo a Vilaweb: “Una grup d´estudiants són els protagonistes de Hometown Baghdad’, una sèrie filmada per iraquians, editada a Nova York, i que es difon a través d´internet. Aquests joves intenten sobreviure en una ciutat en guerra, estudiar, treballar i divertir-se, en un entorn en què els atemptats i les execucions són el pa de cada dia. La sèrie és iniciativa de la productora Chat the Planet i ha rebut múltiples guardons, entre els quals els Webby Awards.Els productors de la sèrie van intentar vendre-la a algunes televisions dels Estats Units, i d´entrada la van rebutjar. Ara, quan s´han adonat de l´èxit espectacular assolit, estudien emetre-la en un futur pròxim”.

  Categories: General, Món | Sense Comentaris »

  Comentaris

  Security Code: