Notes de Brussel·les

Presentació

Raimon Obiols publica en aquest bloc els seus comentaris sobre l’actualitat.

Twitter

App per a l'iPhone


Raimon Obiols NdB

Etiquetes

Traductor

Darreres notícies

Blocs i enllaços

 • RSS
 • Atom
 • « | Inici | »

  La dreta a Europa

  Per Raimon Obiols | 7 May, 2008


  Imprimir Imprimir

  Els conservadors han guanyat les eleccions locals al Regne Unit i la revista Newsweek, després de constatar que “amb la reconquesta del poder a Itàlia per Silvio Berlusconi , els partits de la dreta a Europa poden mirar tot el continent pràcticament sota el seu control“, es demana “què faran amb tot aquest poder?“. La resposta és “no molt“.>>

  La revista fa una comparació amb el passat, quan hi havia líders com Churchill a Gran Bretanya, de Gaulle a França o Adenauer a Alemanya, i diu que aquests es deuen estar “regirant en les seves tombes“, perquè “avui els conservadors que governen Europa van amunt i avall amb cotxes oficials però no tenen líders, ni pensadors. El capitalisme europeu està esclerotitzat“.

  Categories: General, Politica europea | Sense Comentaris »

  Comentaris

  Security Code: