Notes de Brussel·les

Presentació

Raimon Obiols publica en aquest bloc els seus comentaris sobre l’actualitat.

Twitter

App per a l'iPhone


Raimon Obiols NdB

Etiquetes

Traductor

Darreres notícies

Blocs i enllaços

 • RSS
 • Atom
 • « | Inici | »

  Rutelli i el Partito Democratico

  Per Raimon Obiols | 29 September, 2009


  Imprimir Imprimir

  rutelli

  S’en va o no s’en va? Dins o fora del Partito Democratico? El futur polític de Francesco Rutelli és incert. Alguns aposten per una ruptura entre el fundador de la Margherita i el PD, per tal de formar un “nou centre” ara que la majoria berlusconiana passa dificultats. Una pista pot venir del llibre que ha escrit aquest estiu Rutelli i que és presentat aquesta setmana a Roma. Amb el títol “La svolta. Lettera a un partito mai nato (Carta a un partit que mai va nèixer)”, editat per Marsilio, Rutelli fa una denúncia de “what went wrong”, què ha anat malament en la constitució del PD.

  Alguns fragments:

  Categories: Politica europea, Semblances | Sense Comentaris »

  Comentaris

  Security Code: