Portada

Resultat de les eleccions primàries del PSC de Barcelona

primaries

Jaume Collboni i Carmen Andrés passen a la segona volta amb 2.539  i 1.702 vots.

Les candidatures de Jaume Collboni i Carmen Andrés es disputaran la capçalera de llista socialista a l’alcaldia de Barcelona a les eleccions municipals de 2015.

La segona volta es farà el proper dissabte, dia 5 d’abril. Els escrutinis s’han repartit entre Carmen Andrés amb 1.702 vots, Jordi Martí, 1.515,  Jaume Collboni, 2.539, Rocío Martínez-Sampere, amb 589  i Laia Bonet amb 1.102 vots, amb una participació total de 7.463 vots, vots en blanc: 12 i vots nuls: 4

Els punt de votació amb més afluència han estat els de l’Agrupació de Ciutat Vella, amb 611 vots, l’Agrupació de Sarrià, amb 436, l’Agrupació de Nou Barris amb 426 i l’Agrupació de les Corts, amb 409 sufragis. Els punts amb menys vots han estat es de Centre Cívic Bon Pastor, amb 113, Centre Cívic Casa Groga, amb 127 i Associació de veïns del Besòs, amb 128. 

La presidenta de l’Autoritat Electoral, Carme San Miguel ha valorat molt positivament la participació “quasi el doble que en les anteriors primàries de Barcelona”, i ha subratllat que el 70% dels vots siguin de persones no vinculades directament al Partit Socialista “que han volgut donar força i suport en aquestes primàries”

Per la seva banda, el primer secretari de la federació socialista de Barcelona, Carles Martí, també ha volgut agrair la confiança dipositada en la iniciativa: ” Gràcies per fer-ho possible i confiar en nosaltres, el PSC està al servei dels ciutadans, gràcies als candidats per l’esforç”.  Carmen Andrés també ha volgut remarcar la unió de la organització, “no estem enfonsats, no estem dividits”, i ha qualificat de “valentia per fer possible aquestes primàries obertes”.

Jaume Collboni s’ha referit a la unitat del partit, “gràcies als companys i companyes amb els qui més que competir he compartit les primàries, amb una majoria progressista que aixequi el cap”; també ha volgut agrair “als companys i simpatitzants que han entès que avui ens hi jugàvem molt. El debat ha estat educat i constructiu perquè hem entès que és més el que ens uneix que el que ens separa”

ResultatsFinalsPremsa

ResultatsPerPuntsVotacio

Primàries Obertes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Security Code:

Entrades relacionades

Back to top button