Nou Cicle

“Quan manen les dones”

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

liderazgoAntoni Gutiérrez-Rubí comenta en el seu bloc un programa  30 minuts que, amb el títol de “Quan manen les dones“,  parlava, diumenge passat, del nou lideratge femení,  la manera d’exercir el poder de dones i homes, els estereotips, dificultats i quotes…  L’equip del programa entrevistà dones que exerceixen responsabilitats polítiques, econòmiques i científiques a països com Islàndia, França, el Regne Unit,  Espanya…

En relació amb el tema, Gutiérrez-Rubí ressenya alguns esdeveniments i iniciatives que aquestes setmanes aborden el paper de la dona en la societat:

I Congrés Internacional de Lideratge Femení – Life ‘09 (16 al 18 de setembre. Barcelona).

Fem.talent. Promoció de la igualtat (30 de setembre). Cicle d’encontres en el Parc  Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona.

Premis de Comunicació No Sexista (7 d’octubre. Barcelona). Impulsats per l’ADP (Associació de Dones Periodistes de Catalunya).

II Congrés de les Dones de Barcelona (16  i 17 d’ octubre. Barcelona). El tema central serà: «Les dones com agents de transformació de la ciutat“. Vol mobilitzar el major nombre possible de dones per a incloure una perspectiva de gènere en totes les polítiques de la ciutat, mitjançant el Pla municipal per a les dones 2011-2014.

FEMITIC, concurs de videos que fomenten la participació de les dones a Internet, impulsat por Dones en Xarxa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Security Code: