Portada

PATÉ DE CAMPANYA (18/11/2010): Sexe en campanya

Llegia ahir en aquestes mateixes pàgines, en el clarivident manifest presentat ahir per Nou Cicle, que el nacionalisme espanyol vol fragmentar la societat catalana, que pretén aprofitar-se de la complexitat social, lingüística i cultural de la nostra societat per tal de generar confrontacions i ruptures en tots els nivells. També en el de la integració i socialització de la nova immigració. Que ens volen veure exaltats, irreflexius i dividits. “No els hem de procurar aquesta satisfacció” acabava demanant el manifest. Totalment d’acord però, com diu el poeta, “mai és trista la veritat, el  que no té és remei.”

“La meva condició de transsexual , aportarà un nou estil al Parlament”. Així es presentava la “inigualable” Carmen de Mairena com a número dos de la Coordinadora Reusenca Independent (CORI) per Barcelona en les properes eleccions al Parlament.

“Jo abans era d’Esquerra Republicana, però quan Laporta va crear el seu partit polític em vaig canviar”. Així explicava María Lapiedra, coneguda actriu de pel·lícules pornogràfiques, el seu vistiplau per participar com a animadora de Solidaritat Catalana en alguns actes de la candidatura de Joan Laporta oblidant que quan Espanya va guanyar el Mundial de futbol, va posar nua amb el seu cos pintat amb els colors de la bandera espanyola en una festa privada que la Selecció va celebrar al retorn de Sud-àfrica en una discoteca madrilenya i de la qual hi ha a la xarxa abundants testimoniatges gràfics.

Un vídeo joc per a Internet amb versió per a mòbils anomenat ‘Rescat’ ha caigut com una bomba en plena campanya. El joc en qüestió consisteix a anar sumant punts destruint immigrants il·legals que es llancen en paracaigudes i independentistes catalans. L’heroïna de tals gestes es diu Alicia Croft, en referència a la sensual i sexual Lara Croft de Tomb Raider, interpretada en la pantalla gran per Angelina Jolie i que en el citat joc és substituïda per, ni més ni menys, Alicia Sánchez Camacho, candidata del Partit Popular a la presidència de la Generalitat.

“Votar és un plaer”. Així es denomina un vídeo de les Joventuts Socialistes amb el qual pretenen “estimular” de manera ridícula i masclista el vot per evitar l’abstenció. En l’espot, que ha provocat el rubor i rebuig del mateix Montilla i, per descomptat, l’efecte contrari al pretès, es compara el vot amb una experiència sexual digna de pel·lícula d’Esteso i Pajares. Puc imaginar-me el cabreig del sòlid moviment femení socialista amb aquest vídeo en el qual una jove que es mossega els llavis amb moviments ridículs introdueix finalment la papereta en l’urna entre gemecs que simulen un orgasme. Ja estic sentint els grunyits i riallades que arriben des de la caverna de la TDT party madrilenya en relació a tan brillants continguts. O els publicistes amb la crisi han rebaixat el pressupost de creativitat o hi ha molt “necessitat” solt.

P M

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Security Code:

Entrades relacionades

Back to top button