Nou Cicle

Millet va pagar com a mínim 13.000 euros per a la campanya de CiU a l’Ametlla del Vallès

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Fèlix Millet va pagar com a mínim 13.000 euros per a la campanya de CiU a les eleccions municipals de 2007 a l’Ametlla del Vallès (Barcelona), segons consta en la nova documentació trobada al Palau de la Música, que ja està en poder del jutge i de la comissió d’investigació del Parlament. Aquesta documentació figura a la carpeta “Campanya CiU. Esteve Escuer. Eleccions Ametlla. Maig 2007”, que ha aparegut durant la reorganització dels arxius del Palau de la Música i que l’actual director de la institució, Joan Linares, ha enviat ja al Parlament i al jutjat.

A la carpeta apareix una espècie de recepció, en un full en blanc sense cap capçalera, datat el 27 de febrer de 2007, signat per Esteve Escuer -que aleshores era president del comitè executiu local de CDC-, que escriu: “He rebut de Fèlix Millet la quantitat de tretze mil euros (13.000?)”.

Entre els documents que apareixen a la carpeta trobada al Palau de la Música també hi figura un detallat pressupost de la campanya de CiU a les eleccions municipals de 2007, que puja fins als 25.500 euros.

En el quadre econòmic amb aquest pressupost també es detallen les dates de tres lliuraments per valor de 10.000 euros (1 de març de 2007), 7.500 euros (1 d’abril) i 8.000 euros (1 de maig), més una anotació a mà per altres 4 milions extres.

Entre les partides pressupostades figuren un sopar per presentar al candidat (3.000 euros), un aperitiu festiu de campanya (1.500 euros), les pancartes (3.000 euros), el servidor web (2.000 euros), l’enviament de la publicació “Parlem-ne “(1.000 euros), el lloguer del local electoral (4.000 euros) i el lloguer de la grua per penjar pancartes i pòsters (2.000 euros).

Aquesta carpeta ha estat trobada pels actuals responsables del Palau de la Música entre els documents dipositats a les dependències de la secretària de l’antiga presidència i que no van ser requisades pels Mossos d’Esquadra quan van entrar al Palau de la Música el juliol del passat any a instàncies de la fiscalia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Security Code: