Portada

Laia Bonet: Per què em presento a les primàries del PSC?

laia_bonet01. Perquè m’estimo Barcelona. M’estimo, també, la política. I no em resigno a que sigui vista com un problema. És la solució!

02. Perquè hi ha un corrent de fons que vol una altra política i estic implicada en aquest esforç col·lectiu. No estic sola, em sento acompanyada, amb bons equips.

03. Perquè vull ajudar a renovar el PSC: els seus lideratges, les seves propostes, i les seves formes, com a part d’un procés de profunda renovació de les esquerres i de l’espai progressista.

04. Perquè crec en les primàries. Fa dos anys vaig impulsar el moviment Ara Primàries. I aquest procés actual també forma part d’aquell impuls inicial.

05. Perquè sento que tinc les ganes, l’energia i la il·lusió per assumir aquest repte.

06. Perquè no tinc por de perdre.

07. Perquè vull guanyar.

08. Perquè Barcelona és capital. La de Catalunya i la de la construcció d’un nova oferta progressista. Perquè cap somni és possible a Catalunya sense una Barcelona forta.

09. Perquè m’agrada escoltar: per entendre, per comprendre, per actuar. Perquè crec que Barcelona són les veus de les seves persones.

10. Perquè puc sumar dins i fora del meu partit. Perquè hem de convocar un gran moviment ciutadà que faci possible el canvi progressista a Barcelona.

11. Perquè hem de fer propostes alternatives al govern de Barcelona, repensant les solucions. Tinc l’experiència de Govern, he negociat, pactat i acordat, i puc crear les condicions que permetin majories pel canvi.

12. Perquè estic animada. Aquesta decisió també em fa un gran respecte però Barcelona és la meva ciutat i vull contribuir al seu futur, amb el meu compromís i el de molta gent.

13. Perquè em rebel·lo davant les desigualtats i les dificultats inacceptables i inadmissibles de tantes persones. I Barcelona és l’espai d’actuació del servei públic més proper. El que fa que la política canviï la vida de les persones.

14. Perquè vull aportar i aprendre. Estic preparada i també disposada a desaprendre per a imaginar noves solucions.

15. Perquè aquests mesos, escrivint, parlant amb molta gent, discutint… he redescobert i reforçat la meva passió per la política, per una nova política basada en la proximitat, el compromís i la responsabilitat.

16. Perquè Barcelona està adormida, ensopida, trista i apagada. Cal despertar-la: amb ambicions, propostes, lideratge… i somriures. Passió per Barcelona!

17. Perquè no hi ha temps a perdre. Ara és el moment. Barcelona no pot esperar més perquè ara decidim el futur dels propers 20 anys.

18. Perquè fins ara he intentat ser conseqüent… i ara que arriba el moment decisiu, crec que puc dir sí. Més que mai.

19. Perquè vinc per quedar-me, no per passar de puntetes. Aquest és el meu Compromís per Barcelona.

20. Perquè és pervers pensar i voler fer creure que en política no hi ha alternativa. Sí! #HiHaAlternativa.

21. Perquè vull governar, amb una voluntat reformadora, per a canviar les coses, per donar un nou sentit compartit a la vida de la ciutat, per a reforçar el seu lideratge en el món.

22. Perquè moltes persones que respecto i admiro m’animen i m’ajuden.

23. Perquè estic segura que si fem bé les primàries i molta gent hi participa farem germinar la llavor del canvi a la ciutat. Entenc les primàries com una contribució a Barcelona.

24. Perquè respecto els meus companys i companyes que es poden presentar. I crec que podem fer un bon debat, una bona campanya interna… i que després caldrà sumar, obrir-nos i tornar a sumar. Puc fer-ho. Podem fer-ho.

25. Perquè vull un altre model de lideratge polític.

26. Perquè crec que a Barcelona hi ha una ànima progressista que vol que siguem capaços de renovar-nos, de sumar i governar.

27. Perquè crec en el servei públic, en l’administració pública i en la capacitat de generar una aliança pública-privada al servei del bé comú i per a pactar el futur de Barcelona.

28. Perquè cal determinació, coratge i capacitat d’esforç i sacrifici per assumir aquest repte i lluitar per capgirar el govern sense esma i sense visió que actualment administra Barcelona. I em sento forta i acompanyada per a fer-ho.

29. Perquè potser ha arribat l’hora d’una alcaldessa a Barcelona. No ho creus?

30. Perquè quan penso en el meu pare sé que m’animaria, i em diria: Som-hi!

PD: M’acompanyes? Ho fem junts?

LaiaBonet.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Security Code:

Entrades relacionades

Back to top button