Nou Cicle

La filla de Fèlix Millet s’apunta a l’atur

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

F026D234LH03Clara Millet, filla de l’expresident del Palau de la Música Félix Millet, ha sol·licitat el subsidi de desocupació després d’haver estat despedida de la institució cultural a finals de setembre, després del desfalc a l’entitat pel qual està imputat el seu pare.

Segons La Vanguardia, Clara Millet va anar ahir per tercera vegada a una Oficina de Treball de la Generalitat del carrer de Mallorca per tramitar la documentació que li permetrà rebre un subsidi d’entre 700 i 1.200 euros per un període màxim de 12 mesos.

Marit sense feina

A l’observar la presència de periodistes, la filla de Millet va carregar contra ells i va assegurar: “El meu marit i jo hem perdut la feina, tenim tres fills i no tenim cap culpa del que ha fet el meu pare“.

A finals de setembre, Clara Millet va posar el seu càrrec com a responsable de l’àrea internacional del Palau de la Música a disposició dels gestors que van substituir el seu pare, després sol·licitar-ho la junta directiva de l’Associació Cultural Orfeó Català.

A la carta en què anunciava aquesta decisió, Clara Millet assegurava que no tenia coneixement ni cap implicació en les irregularitats econòmiques de les quals s’acusava el seu pare i la seva mà dreta, Jordi Montull.

El Periódico

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Security Code: