Portada

Javier Solana fitxa per ESADE

solana091216Poc li ha durat el descans a Javier Solana. Després de 10 anys ostentant el càrrec d’Alt Representant de la Política Exterior de la Unió Europea, el prestigiós diplomàtic s’incorporarà a ESADE com a president de l’ESADE Center for Global Economy and Geopolitics, segons ha informat l’escola de negocis.

En una primera valoració Javier Solana ha declarat que “m’uneixo a ESADE, com a institució d’excel·lència i rigor, en el projecte de crear un espai de referència internacional sobre l’evolució de la societat global“. Solana també ha indicat que espera establir relacions amb altres centres d’excel·lència de reputació internacional.

El Center for Global Economy and Geopolitics, de nova creació, del qual Javier Solana serà el president, té previst abordar, entre altres aspectes, els àmbits de l’economia global, l’anàlisi geopolítica i les bones pràctiques en el govern de les principals polítiques públiques d’abast mundial.

Està orientat a ser un espai de reflexió, treball acadèmic i debat públic per a interès d’institucions públiques, multinacionals i fundacions internacionals. Comptarà amb el suport d’un important grup de professors d’ESADE experts en àmbits com els processos d’internacionalització de les empreses, la macroeconomia, la gestió pública i el lideratge.

Javier Solana també participarà com a docent en diferents cursos d’ESADE per a la formació de directius, activitats amb els estudiants, participants en els MBA, i els antics alumnes, una xarxa de més de 38.000 antics alumnes repartits per tot el món.

Economia digital

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Security Code:

Entrades relacionades

Back to top button