MónPortada

El Secretari general de NNUU i el Director general de la FAO fan 24 hores de vaga de la fam

Diouf_bankimoon01gBan Ki-Moon, secretari general de les Nacions Unides, s’ha afegit avui,   dissabte  14 de novembre , a la vaga de la fam de vint-i-quatre hores de  Jacques Diouf, director general de la FAO, per a denunciar la situació de mil milions de persones que passen gana. La cimera de l’organització de les NNUU per l’agricultura i l’alimentació (FAO) s’obre el dilluns a Roma, amb l’esperança d’arrencar dels dirigents del planeta el compromís de destinar 44.000 milions de dòlars per ajudar els països més pobres a esdevenir autosuficients en matèria d’aliments.

«En el món hi ha mil milions de persones que viuen en condicions de subalimentació i cada sis segons mor un nen de fam“, ha dit Diouf, que ha dormit a les portes de l’edifici de la FAO a la capital italiana, “per demanar als joves que facin més en la lluita contra la fam al món“.

Però segons ha sabut l’agència Reuters, el projecte de declaració final es limita a una promesa molt general de destinar més recursos al desenvolupament de l’agricultura, i no fa cap esment a la proposta d’eradicar la fam en el món d’aquí a l’any 2025.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Security Code:

Entrades relacionades

Back to top button