Nou Cicle

Candidatures i caps de llista a la Xarxa: CiU i Montilla van al davant

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Joaquim Mach (http://www.quimmach.com) ha fet un estudi sobre la presència ha la Xarxa de les candidatures i els candidats/es a les eleccions al Parlament. (Mencions, del 03/09/2010 al 03/10/2010, a blocs, fòrums, notícies, xarxes socials i  vídeos. **Querys de sentiment: “eleccions”,” elecciones”, “Catalunya”, “Cataluña”, “Parlament”, “28N”).

CIU és el partit amb més repercussió a la xarxa. Les seves puntes de rellevància són els dies 15 i 22 de Setembre amb 199 i 186 mencions respectivament. El total del període analitzat són 3.753 mencions en el període analitzat. El PSCse sitúa en segona posició, a no gaire distància de CIU, tot i mantenir una distribució similiar: 2.967 mencions en total.

Pel que fa als caps de llista, aquest és el resultat:

José Montilla: El President de la Generalitat és el candidat més esmentat a la xarxa amb 2.246 mencions en els darrers trenta dies.

Artur Mas: Tot i que CIU supera al PSC en mencions de partit, Mas no pot amb Montilla a la xarxa. Montilla el supera en unes 300 mencions. Artur Mas aconsegueix el segon nivel de mencions entre els candidats amb 1.940.

Joan Puigcercós: Joan Puigcercós aconsegueix uns resultats poc favorables en repercussió. Cau al sisè lloc amb 469 mencions.

Alícia Sánchez-Camacho: Sánchez Camacho, igual que el seu partit, punxa estrepitosament a la xarxa. Només 177 esments.

Joan Herrera: L’ecosocialista Joan Herrera obté 543 mencions i es situa per davant de Puigcercós i Sánchez-Camacho però per darrera de Joan Laporta i Albert Rivera.

Albert Rivera: Quarta posició per Albert Rivera amb 875 mencions. Molt bona repercussió online del president de Ciutadans.

Altres: Joan Laporta és qui més s’acosta a José Montilla i Artur Mas situant-se, amb 1.318  mencions, en tercera posició a la xarxa. Josep Anglada també aconsegueix sobrepassar a Alícia Sánchez-Camacho. Joan Carretero i Antonio Robles mantenen un nivell de presencia similar, mentre que Monserrat Nebrera es posiciona com la candidata amb menys repercussió a Internet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Security Code: