Portada

Ana Pantaleoni i Andrea Martínez Molina: Parlen els cinc candidats del PSC per reconquistar Barcelona

PRIMER ACTO CONJUNTO DE LOS CANDIDATOS A LAS PRIMARIAS DEL PSC DE BARCELONALa primera volta de les eleccions primàries se celebrarà aquest dissabte 29 de març i podran votar tots els barcelonins empadronats a la ciutat majors de 16 anys. Amb tota probabilitat hi haurà una segona volta i se celebrarà el 5 d’abril. Aquest dissabte les urnes s’obren en 30 centres cívics i agrupacions del partit de la ciutat de 10.30 del matí fins a les 19.00 . Els votants aportaran un euro a cada ronda per sufragar les despeses del procés. Dos homes, Jaume Collboni i Jordi Martí, i tres dones, Laia Bonet, Rocío Martínez-Sampere i Carmen Andrés, són els candidats, tots ells han xerrat amb els lectors d’El PAÍS aquestes dues setmanes de campanya. Els socialistes van governar la capital catalana durant 32 anys i des de fa mesos estan immersos en un procés per reconnectar amb la societat i el seu electorat.

foto

Jaume Collboni: “No és admissible un superàvit en una ciutat que s’empobreix”

L’aspirant a les primàries del PSC ha abandonat el seu escó el en Parlament per dedicar-se enterament a la ciutat de Barcelona. “He renunciat a l’escó per dedicar-me al 100% a BCN. Sóc un ferm partidari del principi d’1 polític 1 càrrec. La política ha de canviar radicalment, i els canvis els hem de demostrar amb fets”, ha afirmat Collboni als lectors.

foto

Laia Bonet: “Barcelona no necessita ni un nou Pere Navarro ni un altre Mascarell”

Laia Bonet (Valls, 1972) ha renunciat a l’escó que va deixar Collboni per centrar-se en les primàries. L’exsecretària del Govern de la Generalitat i exdiputada del PSC creu que les primàries poden canviar al PSC.”Necessitem un govern diferent a la ciutat, un govern d’esquerres que canviï les prioritats del govern actual”, ha contestat Bonet als lectors.

foto

Carmen Andrés: “Trias gestiona i no governa”

Carmen Andrés (Calanda, 1964) va arribar a Barcelona el 1970 i el 1999 es va afiliar al PSC. Ha estat regidora de districte de Nou Barris i ara està a la bancada de l’oposició. Considera que “els problemes de Barcelona exigeixen una oposició dura a Trias”. “Més enllà d’un model o una marca, Barcelona és una ciutat de persones que tenen dificultats, il·lusions, esperances i que volen fer realitat aquí el seu projecte de vida”, ha afirmat Andreu als lectors.

foto

Jordi Martí: “És indiscutible que el projecte de Navarro no ha quallat a Catalunya”

Jordi Martí (Barcelona, ​​1965), actual president del grup municipal del PSC, ha assegurat als lectors: “Barcelona vol disposar de les potencialitats d’una capital d’estat, sigui en una articulació federal o confederal amb Espanya, o per la via de un Estat propi. L’adversari de Barcelona ha canviat”.

foto

Martínez-Sampere: “Barcelona ha de descentralitzar el turisme”

Rocío Martínez-Sampere (Barcelona, ​​1974), diputada al Parlament, es defineix com la candidata de “síntesi” entre els aspirants del PSC a l’alcaldia de Barcelona. En el seu moment va donar suport a Pere Navarro, però va ser una de les cinc diputats que no van votar contra la declaració sobiranista trencant la disciplina de partit. “Les primàries obertes poden ser una palanca per començar el canvi”, ha dit Martínez-Sampere als lectors.

El País

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Security Code:

Entrades relacionades

Back to top button