Nou Cicle

El día: El camp de refugiats més gran del món + Una entrevista a Manuela Carmena + Evasió fiscal a Itàlia

Disminueix la font del text Augmenta la font del text Mida del text Imprimeix aquesta pàgina

giornaliLa justícia kenyiana ha aturat el tancament del campament de refugiats de Dadaab. El Tribunal suprem  de Kenya diu que la decisió governamental de tancar el campament ha de considerar-se “nul·la”.

Es tracta del camp  de refugiats més gran del món: 328.000, dels quals 260.000 provenen de Somàlia. L’infraestructura del camp, obert el 1991, és gestionada per les NNUU, que havia denunciat el risc humanitari d’un possible tancament.

En una extensa i interessant entrevista a 20 minutos, l’alcaldessa de Madrid Manuela Carmena diu que “està naixent una nova generació d’esquerres”, parla de la ciutat, de la seva gestió i del seu equip, i  – d’una manera diplomàtica però bastant clara – de la crisi de Podemos i del PSOE.

Itàlia ha recuperat 19.000 milions d’euros d’evasió fiscal, ha dit el ministre d’economia i financesPier Carlo Padoan.  Segons un estudi de la patronal  Confindustria, el 2015 Itàlia va perdre 122.000  milions d’euros en evasió fiscal. Sembla calculat molt a la baixa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Security Code: