Nou Cicle

Diàlegs Endavant: “Democràcia i regeneració política”

Disminueix la font del text Augmenta la font del text Mida del text Imprimeix aquesta pàgina

Diàlegs Endavant! dóna inici a un cicle de xerrades-converses amb destacades personalitats sobre temes d'actualitat política. El primer va tenir lloc aquest dimecres 28 de gener al Pati Llimona de Barcelona amb el periodista Antonio Franco, la filòsofa i catedràtica emèrita de la UAB, Victòria Camps i Jordi Llovet, filòsof, crític literari i catedràtic de Teoria de la Literatura i Literatura Comparada de la UB. El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, va presidir l'acte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Security Code: